Retourbeleid

Als consument heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen af te zien van de aankoop.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de bestelling hebt ontvangen. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, kun je een e-mail sturen naar klantenservice@oduree.nl. In deze e-mail dien je duidelijk kenbaar te maken dat je afziet van de aankoop.

 Na ontvangst van de herroeping dienen de producten onmiddellijk en in ieder geval uiterlijk binnen 14 dagen na de dag waarop je ons op de hoogte bracht, te worden teruggestuurd.

De producten dienen ongeopend en in ongebruikte staat te worden geretourneerd. Na ontvangst van de geretourneerde producten zullen wij het door jou betaalde bedrag (exclusief eventuele verzendkosten) aan je terugbetalen middels dezelfde betaalmethode als de betaling is verricht.

Eventuele retourkosten komen voor jouw rekening. We behouden ons het recht voor om terugbetaling te weigeren in geval een geretourneerd product geopend, gebruikt of enig defect vertoont dat niet aan ons kan worden toegerekend. In dat geval zullen we het product weer aan je terugsturen. De verzendkosten zullen in dat geval bij jou in rekening worden gebracht.

Speciale voorwaarde bij gebruik van kortingscode TIKTOK10: Let op, bij het gebruik van de kortingscode TIKTOK10 geldt een uitzondering op het herroepingsrecht. Bestellingen geplaatst met deze kortingscode kunnen niet geretourneerd worden.