Geurbeleving uitleg

De intensiteit van jouw Oduree autoparfums geurbeleving wordt door een aantal factoren bepaald.

Oduree

Fragrance, pure scent of luxury

Persoonlijke voorkeur: Het is belangrijk om te benadrukken dat iedereen een eigen voorkeur heeft voor de intensiteit van geuren. Om die reden zijn Oduree autoparfums ontwikkeld om een subtiele geur in jouw auto achter te laten. Er zijn echter manieren om de geurervaring sterker en intenser te maken, mocht je dat prefereren.

Geurnoten: Oduree autoparfums met krachtige midden- en topnoten geven een intensere geur af dan subtielere Oduree autoparfums. Als je van een dominante geur houdt, raden we je aan om te kiezen voor een van de volgende geuren:

Oduree Savage, een mannengeur met sandelhout en zoete tonkaboon.
Oduree La Vie est Bel, een aangename en zoete vrouwengeur.
Oduree Arabian Tonka, verrijkt elke autorit met een verleidelijke mix van tonkaboon en warme vanille, voor een sensuele ervaring.

Temperatuur: Parfum komt het best tot zijn recht bij warmere temperaturen. Dit betekent dat subtiele Oduree autoparfums mogelijk beter tot uiting komen in de zomer, terwijl sterkere Oduree autoparfums in de winter de gewenste intensiteit bieden. De geurbeleving kan ook worden versterkt door de verwarming aan te zetten en de ventilatieroosters richting het flesje te laten blazen.

Bevochtiging: De geur van onze Oduree autoparfums wordt verspreid via een houten dop. Het is belangrijk om de houten dop goed vochtig te houden. Voor een intensere geurbeleving moet het flesje vaker worden omgedraaid. Om het product zo lang mogelijk mee te laten gaan, raden we aan om het dopje slechts één keer per week om te draaien.

Neutrale omgeving: Zorg ervoor dat het product zich in een neutrale omgeving bevindt. Andere geuren in jouw auto, zoals je eigen parfum of de geur van lederen autobekleding, kunnen de geur beïnvloeden of de intensiteit verminderen. Kies daarom altijd voor een geur die goed tot zijn recht komt in jouw auto.